31 Mayıs 2012 Perşembe

Kral Pop'da Günün Sanatçısı Yalın!



Kral Pop'da günün sanatçısı Yalın!

Adını, soyadını, telefon numaranı sanatci@kralpop.com.tr mail adresine ya da sms ile POP yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra 2864'e gönder!

Örnek olarak:



Daha önce Yalın, günün sanatçısıyken ses kayıtlarından oluşan 1 Kasım 2011'e ait bir video. 

28 Mayıs 2012 Pazartesi

Yalın - Turkcell Kuruçeşme Arena Konseri!



Yalın Turkcell Kuruçeşme Arena Sahnesi’nde!

Tamamı kendisine ait olan şarkılarıyla Türk pop müziğinin en kuvvetli yorumcularından Yalın, yeni albümünden şarkıları ile 1 Eylül akşamı Turkcell Kuruçeşme Arena‘da sevenleriyle buluşacak. Yalın, hayranlarının sabırsızlıkla beklediği yeni albüm şarkılarının yanı sıra dillerden düşmeyen şarkılarını da Turkcell Kuruçeşme Arena sahnesinde seslendirecek.



Bilet Fiyatları:

1. Kategori - 99.00 TL (Tribün)
2. Kategori - 82.50 TL (Tribün)
3. Kategori - 66.00 TL (Tribün)
4. Kategori - 66.00 TL (Sahne Önü Ayakta)

27 Mayıs 2012 Pazar

Saçlarınız Yalın'la Dans Etsin!




Yalın, 30 Haziran 2012 İstanbul KARTAL sahil yolu 3M Migros Mağazası'nda!
Migros ya da Sanal Market’ten Money Club Kart veya Money Visa ile her 10 TL’lik Pantene, Head & Shoulders ve Blendax 400 ml, Wella Pro Series 500 ml. şampuan ve saç kremi, Pantane saç bakım kürleri ya da Koleston saç boyası alışverişinizle inanılmaz Yalın konserine çift kişilik davetiye kazanacak 750 kişiden biri olun! 
Bu kampanya Procter & Gamble Satış ve Dağıtım LTD. ŞTİ. Tarafından MPİ’nin 14.05.2012 tarihli ve B.07.I.MPİ.0.13.00.01-255.05.02/1470-5840 sayılı izni ile MPİ kapsam dışı bırakılmıştır. 24.05.2012 saat: 09.00 – 09.06.2012 saat: 22.00 tarihleri arasında, Procter & Gamble Satış ve Dağıtım LTD. ŞTİ. Tarafından yürütülen bu kampanyada, Türkiye genelindeki tüm Migros Mağazaları’ndan ve Sanal Market’ten Money Club, Money Visa veya Money Club Kart özellikli (Migros Club Kart, Money Club Pro Kart, Koç Ailem, Money Club & More, Servis Kart, Money Club Logolu Shell Club Smart Card) kartlar ile gün içerisinde tek seferde 10 TL ve katları tutarında Pantene, Head & Shoulders, Blendax 400 ml, Wella Pro Series 500 ml. şampuan veya saç kremi, Pantane saç bakım kürleri veya Kolestan saç boyası satın alan müşteriler çekiliş hakkı kazanacaklardır. (her 10 TL’ya bir çekiliş hakkı) 22.06.2012 tarihinde saat: 14.30’da yapılacak çekilişte 750 kişiye 30.06.2012 tarihinde İstanbul Kartal sahildeki 3M Migros mağazasında gerçekleşecek olan YALIN Konseri’ne iki kişilik davetiye (çift kişilik – konser alanına ulaşım talihliye aittir.) verilecektir. 18 yaşın altında olan Money Club Kart üyelerine ve üyelik bilgileri eksik veya kayıtlı olmayan Money Club Kart, Money Visa veya Money Club Kart özellikli kart sahiplerine, çekiliş hakkı verilmeyecektir. 18 yaşından küçükler ve Procter & Gamble Satış ve Dağıtım LTD. ŞTİ. Çalışanları kampanyaya katılamazlar. 



*Geçen yine zekiyim. 
Hayley ne alaka diyeceksiniz biliyorum. Başka saçını sallayan gif yoktu ne yapsaydım? Kendim mi çekseydim? :D

24 Mayıs 2012 Perşembe

Blue Jean Çoşkusu!



19-20 Mayıs tarihlerinde düzenlenen Akbatı Blue Jean Gençlik Festivali, binlerce genci sevdikleri sanatçılarla buluşturdu.

AVM’nin Festival Park’ını dolduran gençler ilk gün Gripin ve maNga şarkılarıyla coştu. İkinci gün ise sahnede Yalın vardı. Yalın hayranları, aniden bastıran yağmura rağmen sanatçıyı yalnız bırakmadı.

Konserden özet bir video:




  

20 Mayıs 2012 Pazar

Yalın'dan Mersinlilere Unutulmaz Bir Gece!



Mersin'de Türk pop müziğinin ünlü sesi Yalın sahne alarak genç hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Sanatçı konserde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeni ile alanı dolduranlarla birlikte 10'ncü Yıl Marşı'nı seslendirdi. 

Sanatçı Yalın'ın konseri Cumhuriyet Alanı'nda gerçekleşti. Konser Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır'ın yanı sıra yaklaşık 10 bin kişi katıldı. Mersin Büyükşehir Belediyesi'nce, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde gerçekleştirilen konser kapsamında sahne alan Yalın, konsere 'Sonsuz Ol' şarkısıyla başladı. 19 Mayıs nedeniyle 10'cü Yıl Marşı'nı söyleyen Yalın'a Mersinliler de büyük sevinç ve coşkuyla eşlik etti. 

Hayranlarının sabırsızlıkla beklediği yeni albümü için çalışmalarını sürdüren Yalın, Mersin'de verdiği 19 Mayıs konseri için 'Böylesine anlamlı bir günde Mersinlilerle buluşmak benim için büyük mutluluk. Bugün burada olmaktan çok mutluyum. Mersin çok güzel bir şehir. Mersinliler de çok güzel insanlar. Beni büyük bir konukseverlikle karşıladılar dedi. 

Albümleriyle olduğu kadar konser performansıyla da büyük beğeni toplayan Yalın, dillerden düşmeyen şarkılarıyla Mersinlileri coşturdu. Yalın halk konserinde, 'Sonsuz Ol', 'Kalamadım', 'Değmez', 'Her Şey Sensin', 'Aşk Ne Demek', 'Eyvahlar Olsun', 'Aşkta Telafi Olmaz', 'Cumhuriyet', 'Günaydın', 'Zeynep', 'Zalim', 'Anlat Güzel mi Oralar', 'Ki Sen', 'Yıldızların Altında', 'Yalan Dostum', 'Bir Bakmışsın', 'Daha', 'Ah Be Kardeşim', 'Meleklerin Söz', 'Var', 'Keşke' ve 'Küçücüğüm' şarkılarını seslendirdi. 

'Küçüğüm' şarkının sonunda boyunun kısalığından bahseden Yalın, Türkiye'deki boy ortalamasının aynı olduğunu dile getirerek, şarkının hikayesinden de bahsetti. Sevgilisinin kendisine 'Küçüğüm' diye hitap ettiğin ifade eden Yalın, sevenlerine, "Sakın bunu kimseye söylemeyin. Sosyal medyaya da paylaşmayın. Sadece siz bilin." dedi. 

Ardından sahneye gelen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan konser nedeni ile sanatçıya teşekkür ederek gecenin anısına çiçek ve plaket verdi. 

Yalın, konser sırasında genç bir hayranın elinde üzerinde kendi fotoğrafı ile 'Bu aşk Yalın' yazılı tişörtü gördü. Bunun üzerine Yalın tişörtü genç hayranından istedi. Görevliler tişörtü genç hayranından alarak Yalın'a verdi. Sahnede tişörtü inceleyen Yalın, kendisine dar ve küçük geleceğini düşenerek son anda giymekten vazgeçerek yeniden hayranına verdi. Hayranının ilgisine teşekkür eden Yalın, kolundaki bilekliği çıkartarak hediye etti. Yaklaşık 2 saat süren konser olaysız bir şekilde son buldu.


Konserin kısa bir videosunu izlemek için tıklayın.


19 Mayıs 2012 Cumartesi

Yalın - 19 Mayıs'da Mersin Cumhuriyet Meydanı'nda!



Mersin Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nın 93. yıldönümü nedeniyle düzenlediği gençlik konserinde Yalın’ı Mersinlilerle buluşturuyor.

Konser Saati: 20:00
Konser ücretsizdir.

14 Mayıs 2012 Pazartesi

Yalın - İstanbul Şehir Üniversitesi Bahar Şenliği'nde!



İstanbul Şehir Üniversitesi’nin bu sene ikincisini düzenleyeceği Bahar Şenliği olan “Şehir Şenlik ’12″ programı açıklandı. Program 17-18 Mayıs tarihlerinde İstanbul Şehir Üniversitesi Altunizade Batı Kampüsünde gerçekleşecek.
İstanbul Şehir Üniversitesi Bahar Şenliği Komitesi tarafından hazırlanan “Şehir Şenlik ’12″ için özgün bir çalışma yapıldı. Gelenekselleşmiş üniversite bahar şenliği algısı korundu, bunun yanına farklı ve özgün projeler eklenerek yeni bir şenlik konsepti ortaya çıktı. ”Şehir Şenlik ’12″  iki gün sürecek ve 17-18 Mayıs 2012 tarihlerinde gerçekleşecek. Şenlikte ünlü sanatçılar yer alacak. Gençlik arasında son zamanlarda popülaritesi artmış dizi oyuncuları şenlikte misafir edilecek. Farklı enstrümanlar çalan sokak sanatçıları, karikatürist, çömlekçi vs. gibi farklı unsurlarla şenliğe renk katacak. Şehirlilerin eğlenmesi için Şenlik süresince çeşitli organizasyonlar gerçekleşecek, dev şenlik oyuncakları hizmette olacak.Üniversitenin uluslararası kimliği de şenliğe yansıtılacak.
İstanbul Şehir Üniversitesi Bahar Şenliği ’12 Programı:
—Tüm programlar İstanbul Şehir Üniversitesi Batı Kampüsü’nde gerçekleşecektir—

Festival öncesi ve festival günleri Twitter üzerinden  #sehirsenlik12 hastag’ı ile verilecek sürpriz hediyeler için Twitter adresini takip edin; http://twitter.com/sehir_senlik

1. GÜN – 17 MAYIS PERŞEMBE
14.00 – Kapı Açılış
14.00-20.00 Şenlik Oyunları ve Stand Aktiviteleri
14.00-20.00 Sanat Sergisi
14.30- 20.30 İstanbul Lezzetleri Yiyecek ve İçecek Standları
15.00-18.30 Sahne Bizden, Üniversite Grupları Performansları
15.00- 19.00 El Sanatı Ürünleri
17.00 Leyla ile Mecnun Dizi Ekibi Söyleşisi
20.00 YALIN KONSERİ

2. GÜN – 18 MAYIS CUMA
14.00 – Kapı Açılış
14.00-20.00 Şenlik Oyunları ve Stand Aktiviteleri
14.00-20.00 Sanat Sergisi
14.30- 20.30 İstanbul Lezzetleri Yiyecek ve İçecek Standları
15.00- 19.00 El Sanatı Ürünleri
17.00 Yalan Dünya Dizi Ekibi Söyleşisi
18.00 Alt Grup Performansı
20.00 MUSTAFA SANDAL KONSERİ

Ve daha bir çok sürpriz etkinlik “Şehir Şenlik 12″‘de olacak…
“Şehir Şenlik ’12″‘ Şehirlilere ücretsiz olacak.  Şehir öğrencileri ve çalışanları +1 hakkı olacak ve şenliğe getirmek istedikleri yakınları için 15-16 Mayıs tarihlerinde Etkinlikler Ofisi’nden 30 TL karşılığı festival davetiyesi alabilecekler.
Festival günleri kapı girişlerinde Şehirliler  üniversite kimliklerini ibraz etmek zorundadırlar. Festival alanının gerekli güvenliğini sağlamak amacıyla tüm katılımcılara festival bilekliği kapı girişlerinde verilecektir.




11 Mayıs 2012 Cuma

Yaz Konserleri Başlıyor!



Turkcell Kuruçeşme Arena'nın 2012 programı açıklandı. Turkcell Kuruçeşme Arena, bu yıl da BKM organizasyonuyla Ekim ayına kadar devam edecek olan etkinliklerle yerli ve yabancı birçok yıldızı ağırlayacak. 

Boğaz manzaralı 17 bin kişi kapasiteli Turkcell Kuruçeşme Arena'da bu yaz Lenny Kravizt, Tom Jones, Macy Gray, Enrico Macias, Beirut ve Jill Scott gibi dünya starları ile Türkiye'nin starları Ajda Pekkan, Kenan Doğulu, Sibel Can, Funda Arar, Sertab Erener, Zülfü Livaneli ve daha birçok ünlü yıldız ve grup, Boğaz kıyısındaki konser alanında sahne alacak. 

Turkcell Kuruçeşme Arena, 6 yılda gerçekleşen 250'yi aşkın etkinlikte 2 milyon yerli ve yabancı seyircinin, hayranı olduğu sanatçılarla buluşma noktası oldu. 

Turkcell Kuruçeşme Arena 2012 Programı: 
2 HAZİRAN CUMARTESİ - OZAN ÇOLAKOĞLU 

4 HAZİRAN PAZARTESİ - MACY GRAY 

10 HAZİRAN PAZAR - PEPE KONSERİ 

14 HAZİRAN PERŞEMBE - MFÖ 

15 HAZİRAN CUMA - SERTAB ERENER 

20 HAZİRANÇARŞAMBA - MURAT BOZ 

21 HAZİRAN PERŞEMBE - ALTIN ÖRÜMCEK ÖDÜL TÖRENİ 

23 HAZİRAN CUMARTESİ - SILA 

26 HAZİRAN SALI - TOM JONES 

30 HAZİRAN CUMARTESİ - Bİ BÜYÜK FEST 

5 TEMMUZ PERŞEMBE - ANADOLU ATEŞİ 

6 TEMMUZ CUMA - SİBEL CAN 

7 TEMMUZ CUMARTESİ - FUNDA ARAR 

10 TEMMUZ SALI - ZÜLFÜ LİVANELİ 

12 TEMMUZ PERŞEMBE - AJDA PEKKAN 

17 TEMMUZ SALI - JILL SCOTT 

18 TEMMUZ ÇARŞAMBA - KENAN DOĞULU 

21 TEMMUZ CUMARTESİ - GAZİNO SHOW 

26 TEMMUZ PERŞEMBE - ENRICO MACIAS 

28 TEMMUZ CUMARTESİ - MUSTAFA CECELİ 

5 AĞUSTOS PAZAR - TROYA 

11 AĞUSTOS CUMARTESİ - İNCE SAZ 

24 AĞUSTOS CUMA - GÜLBEN ERGEN 

25 AĞUSTOS CUMARTESİ - CAFE AMAN İSTANBUL 

29 AĞUSTOS ÇARŞAMBA - GAZİNO SHOW 2 

1 EYLÜL CUMARTESİ - YALIN 

15 EYLÜL CUMARTESİ - SERDAR ORTAÇ 

21 EYLÜL CUMA - BEIRUT 

4 EKİM PERŞEMBE - LENNY KRAVITZ

8 Mayıs 2012 Salı

Yalın İstanbul Ticaret Üniversitesi Bahar Şenliği'nde!



Yalın, İstanbul Ticaret Üniversitesi Bahar Şenliği kapsamında 11 Mayıs Cuma günü saat 21:30'da sahne alacak!
Bilet fiyatları üniversite dışı katılım için 25 TL!


6 Mayıs 2012 Pazar

Yalın - Vestel Reklamı Gifleri

Merhabaaa merhaba merhabaa :) Şu sıralar hep gif yapıyorum ve bıkmıyorum da. Bu gidişle blog giflerle dolacak. :)
Gifleri farklı kaydederseniz büyürler.
3.gifte Yalın selam veriyormuş gibi oldu farkındayım. :D
Giflerin devamı gelecektir.









5 Mayıs 2012 Cumartesi

Yalın SAÜ'lüleri Çoşturdu!



Sakarya Üniversitesi 17.Bahar Şenlikleri gece de konserle devam etti. Etkinlikler kapsamında ünlü sanatçı Yalın bir konser verdi. Konser öncesinde Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüsü öğrencilerle dolup taştı. Yalın sahneye çıktığında alanda sayı 60 bine ulaştı. Gördüğü kalabalık karşısında şok olan Yalın şarkılarını söyledi. Şarkılarını okuduktan sonra ara veren Yalın " Uzun zamandan beri ilk defa böyle bir kalabalıkla karşılaştım. Yeni albüm hazırladığım için sahnelerden uzak kaldım. Siz bana büyük moral oldunuz" dedi. 
Yalın şarkılarını söylemeye devam ederken kalabalık ta hep birlikte şarkılara eşlik etti. Gece geç saatlere kadar süren konserin sonunda Havai Fişek gösterisi gerçekleştiridi.

Kaynak: sakaryasondakika.com

4 Mayıs 2012 Cuma

Yalnızlığım Gifleri!

Hepinize merhaba. :)
 Yalın'ın Zuhal Olcay'ın "Yalnızlığım" şarkısını coverladığı videodan gifler yaptım. Yeni şeyler denemeye çalıştım. Umarım beğenirsiniz. :)






1 Mayıs 2012 Salı

Yalın'ın İçindeki Çocuk!



Ebru Şallı'dan Selçuk Yöntem'e 13 ünlü isim, kimsesiz çocuklara yardım etmek için bir araya geldi. 'İçimdeki Çocuk' adlı proje için objektif karşısına geçen ünlüler, içlerindeki çocuğu anlatan özel krem kutuları da tasarladı.

Son yıllarda Türkiye'de çok güzel sosyal sorumluluk projelerine imza atılıyor. Bu tür projelere ünlülerin desteği de giderek artıyor. Son olarak Amerikan kozmetik markası Kiehl's ve Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (Koruncuk Vakfı) tarafından kimsesiz çocuklara yardım etmek amacıyla gerçekleştirilen bir proje, 13 ünlü ismi bir araya getirdi. Proje kapsamında Deniz Akkaya, Sibel Arna, Ceyla Aysal, Aslı Ekşioğlu, Tansa Mermerci Ekşioğlu, Harika Güral, Işın Görmüş, Michele Kafer Gültan, Ebru Şallı, Ece Şirin, Yalın ve Selçuk Yöntem, bir diğer katılımcı olan Tuvana Büyükçınar'ın imzasını taşıyan giysileriyle masal kahramanları olarak objektif karşısına geçip poz verdi. Ardındansa Kiehl's'ın Ultra Facial Cream adlı ürünü için içlerindeki çocuğu yansıtan özel kutular tasarladı. Üzerinde birbirinden sevimli tasarımların yer aldığı kremler, mayıs ayında satışa sunulacak. Kiehl's, ünlü isimlerin imzasını taşıyan bu ürünlerin satışıyla elde edilecek olan gelirin büyük bir kısmını Koruncuk Vakfı'na bağışlayacak. Diğer yandan kampanya, dünyanın farklı noktalarında topluma katkıda bulunmak için çeşitli sosyal sorumluluk projelerine imza atan Kiehl's'ın 160. yılını kutlaması nedeniyle de marka için ayrıca önem taşıyor.







Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates